Výhodné služby kurýra

V jakémkoliv oboru lidské činnosti platí, že konkurence je vždy zdravá, pokud není nekalá. Každého výrobce nebo poskytovatele služeb podněcuje ke zlepšení kvality výrobků či služeb, ke zkracování termínů dodávek a k dalším opatřením, kterými se daný subjekt může více a lépe prosadit na trhu. Platí to i o doručování různých zásilek, na které měla až do nedávna monopol Česká pošta. V posledních letech ji vyrostla zdatná konkurence v podobě několika doručovacích firem, z nichž obzvláště Kurýrní služba Praha je příkladem rychlosti a spolehlivosti.

Hlavní přednosti kurýrní služby

Především nemusíte doporučený dopis, balík či jinou zásilku nikam nosit a ztrácet drahocenný čas ve frontě. Kurýr si při zásilku přijede k vám domů nebo do sídla firmy, kde ji převezme a v co možná nejkratším čase ji doručí adresátovi.

Kdo je IN TIME KURÝR?

Jedná se o první soukromou, ryze českou kurýrní a spediční firmu založenou již v roce 1990. Postupně expandovala na Slovensko, kde otevřela dceřinnou společnost PROFI KURIER, s.r.o. V současnosti se IN TIME KURÝR specializuje na poskytování kurýrních služeb v tuzemsku i v mezinárodním měřítku.

Druhy kurýrních služeb

Kurýrní služba Praha nabízí fyzickým i právnickým osobám služby ve formě standard, expres nebo zvláštních služeb.

  • Standard znamená, že Kurýr Praha doručí Vaši zásilku v rámci ČR do vybraných míst do 18 hodin a do ostatních míst do 23 hodin
  • Expres služby jsou rychlejší a zásilka je doručena do vybraných míst tentýž den za předpokladu, že bude do zákaznického centra v Praze dopravena do 10,00 hodin. V rámci expresních služeb lze využít službu Direct servis, kdy je zásilka přepravena kamkoliv a kdykoliv kurýrem, který poveze pouze tuto jedinou zásilku
  • Zvláštní služby znamenají cenově zvýhodněnou možnost zasílání dokumentů, volně ložených listů do max. hmotnosti 200 g formátu A4 nebo garantovaný čas doručení. V nabídce je také možnost celního odbavení zásilky v případě nutnosti nebo služba call back,což je podání zprávy odesílateli o tom, že zásilka byla řádně a včas doručena.